Дієтичні страви в мультиварці: рецепти з фото

Рецепти з фото дієтичних страв в мультиварці

Дієтичні страви в мультиварці: рецепти з фото найшвидші і успішні постаралися зібрати у даному матеріалі. Окремо хочеться підкреслити, що в рамках нашого дієтичного сайту можна знайти багато рецептів, в тому числі, з покроковим приготуванням.

Але, якщо у вас поки немає часу, щоб вивчити всі рецепти і скласти індивідуальне меню, то можна сміливо скористатися варіантами приготування, які ми зібрали для вас в цій статті. Ці дієтичні страви в мультиварці за рецептами з фото можна готувати в «Ремонд» або інших торгових марках. Якщо використовується кориц: корисні властивості і протипоказання потрібно знати обов’язково.

Дієтичні рецепти смачних страв в мультиварці

Печінка з баклажанами

Яловичини і всі субпродукти цієї категорії можна сміливо відносити до дієтичних варіантами. Але не завжди зрозуміло, що саме приготувати з яловичини або яловичої печінки, щоб блюдо вийшло дієтичним. Ми пропонуємо цей цікавий рецепт.

Що потрібно:
• Два середніх за розміром баклажана;
• 0,4 кг яловичої печінки;
• Два репчатых цибулі;
• 0,2 кг томатів;
• 300 мл молока;
• Сіль і улюблені спеції, вода;

Нарізати баклажани кубиками середнього розміру. Шкірку можна не знімати, а ось замочити в солоній воді овоч обов’язково. Для приготування розсолу в воді просто розчинити сіль і відправити туди на чверть години кубики синього овоча.


Поки можна зайнятися печінкою, яку потрібно очистити від плівки і на 20 хвилин замочити в молоці. Це важливо зробити, щоб продукт вийшов ніжним і м’яким. Цибуля нарізати кільцями, моркву натерти на крупній тертці. Томати нарізати дрібним кубиком, можна попередньо зняти з них шкірку.

Тепер викласти в каструлю цибулю і моркву, помідори. Баклажани віджати і промити їх від холодної води, кинути в інші овочі. Тепер в режимі «Випічка» готувати 20 хвилин. Потім влити півсклянки води і в режимі «Гасіння» готувати овочі протягом години. За 50 хвилин до закінчення режиму додати нарізану яловичу печінку, сіль і спеції. Прекрасний рецепт з фото з яловичини дієтичних страв в мультиварці.

Гарбузовий суп

Корисніше овоча, ніж гарбуз для тих, хто хоче схуднути та харчуватися смачно, просто не знайти. Суп цей виходить вітамінним, дієтичним і просто яскравим, піднімає настрій вже тільки при погляді на нього. Не кажучи про чудовому смаку.


Що потрібно:
• 0,5 кг гарбуза;
• 0,3 кг моркви;
• Одна цибулина;
• Пара зубків часнику;
• 2 ст. л. раст масла;
• 750 мл води (можна брати м’ясний, овочевий бульйон);
• Сіль і зелень;

Гарбуз помити й очистити від шкірки, нарізати кубиком. Дрібним кубиком порізати часник і цибулю, а також моркву (можна натерти на крупній тертці). Тепер в чашу налити рослинне масло, викласти цибулю і часник, морква. Обсмажити протягом 10 хвилин, потім викласти гарбуз. Влити воду або бульйон, додати сіль і зелень. Готувати півгодини в режимі «Варка» або «Випічка». Коли суп готовий, подрібнити його, використовуючи блендер.

Рада! Якщо ви бачите, що суп дуже густий, його можна розбавити молоком або вершками.

Тушкована капуста

Що потрібно:
• Пів качана капусти;
• Один кабачок;
• Середня морква;
• Два томата;
• Ріпчаста цибулина;
• Сіль і перець;
• Раст. масло;

Овочі помити, нарізати кубиком дрібного і середнього розміру. У чашу налити олію і виставити режим «Смаження» на 18 хвилин. Викласти цибулю і обсмажувати 5 хвилин, потім додати моркву. Через 5 хвилин додати капусту і смажити все до закінчення часу. Потім у чашу викласти томати і кабачок, сіль і спеції.


У режимі «Гасіння» всі овочі готувати протягом сорока хвилин. Воду не додавати, хоча, якщо помічено, що овочі почали підгорати, то до них можна додати 100 мл гарячої води. Коли гасіння закінчилося, перевірити блюдо і поставити його в режим підігрів ще на чверть години. Остання дія не є обов’язковим, але страва вийде смачніше.

Каша з крупами і грибами

Варіант рецепту з фото дієтичного страви в мультиварці для «Поларіс» або виробів інших марок. Кашка виходить поживна за рахунок з’єднання різних видів круп.

Що потрібно:
• 200 гр грибів;
• 60 гр рису;
• 90 гр пшонки і гречки;
• Сіль, спеції, 600 мл холодної води;

Перш за все, потрібно обсмажити дрібно нарізані гриби. Це робиться протягом 15 хвилин в режимі «Випічка». При використанні заморожених грибів для смаження можна не додавати масло.


Рис промити в холодній воді, потім висипати в каструлю (важливо не використовувати пропарений рис для цієї каші). Тепер додати пшоно, гречку. Посолити, всипати спеції і все залити холодною водою. Варити кашу в режимі «Гречка» до повного закінчення циклу.

Дієтичні страви в мультиварці: рецепти з фото на нашому сайті можна знайти в десятках корисних варіацій. Але, якщо часу шукати немає, то можна сміливо брати на реалізацію один з представлених у цій статті рецепт.

1 зірка2 зірки3 зірки4 зірки5 зірок (71 оцінок, середня: 5,00 з 5)
Loading...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *